Gràcies als 667 vots

Avui, 667 persones han apostat per la revolució democràtica, per un canvi profund a favor de les persones més desafavorides i per una renovació per una democràcia profunda.
667 vegades gràcies a tots i totes vosaltres!
No hem pogut entrar a l’ajuntament per només 200 vots, però la bona notícia és que els vots alternatius, els vots per un canvi social, hem crescut. L’espai polític a l’esquerra del PSC i d’ERC suma 4400 vots, i seria la segona força política local.
Però la divisió en 4 candidatures ha fet que només una d’elles, GSSP hagi entrat. Haurem de reflexionar tothom.
Bona nit!

One thought on “Gràcies als 667 vots

  • Yo creo que hay economistas “disidentes”, lo que pasa es que tineen poca prensa. En general se manejan en e1mbitos restringidos y sus teoredas muestran descarnadamente las consecuencias nefastas en las que nos vienen sumergiendo las recetas oficiales de los que sustentan el poder. Es necesario que estas voces lfacidas se den a conocer para que la gente vea que sed hay alternativas.Un abrazo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*