Arcadi Oliveres recolza Gent de Gavà En Comú

Aquest passat diumenge, 10 de maig,  Gent de Gavà En Comú vam organitzar  el  primer acte de campanya electoral amb la presència de l’economista Arcadi Oliveres. L’acte va tenir lloc al Casal Municipal El Centre i hi van assistir més d’una cinquantena de persones. Oliveres -fundador amb Teresa Forcades de Procés Constituent i veu del moviment 15M-  va recolzar la nostra llista electoral argumentat que “la candidatura de Gent de Gavà En Comú presenta prou canvis, és prou atractiva i intenta que les coses vagin a millor”. Entre aquests canvis, Oliveres va voler destacar l’anomenat rescat social: “no podem permetre que les poblacions a casa nostra es trobin en situacions fortes de pobresa per culpa de la crisi econòmica i, tot i que això no és culpa dels Ajuntaments, els governs locals sí que són els que estan més a prop de la ciutadania, i per tant són els que més poden ajudar per tal que es donin circumstancies vitals millors per aquesta gent”.

IMG_20150510_21293520150510_20172020150510_203503

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*