Gent de Gavà presenta la seva candidatura

La llista, encapçalada per José Antonio Menacho, està integrada per persones de diferents moviments socials i àmbits laborals i compromesos amb l’ecologisme

Gent de Gavà ha presentat, aquest diumenge, la seva candidatura per a les eleccions municipals d’aquest mes de maig, una llista encapçalada per José Antonio Menacho i que compta, en el número 2, amb Carmen Ruíz, en el 3 amb Bego Besga, ambJordi Pons al lloc 4 i Pere Izquierdo de 5. Es tracta d’un conjunt de persones que, segons Menacho, “són d’ àmbits laborals i de moviments socials actius molt diversos, però a la vegada molt compromesos amb el medi ambient i amb l’ecologisme”. Menacho assegura que “ens uneix també i la indignació amb la situació de país i amb les mentides i polítiques dels governs estatal, autonòmic i local

Menacho explica que “l’objectiu del nostre projecte passa per recuperar la dignitat política local, marcada, en els darrers anys, per una mala gestió on s’ha volgut créixer a base d’incrementar el deute”.

El proper 10 de maig, ja en campanya Gent de Gavà celebrarà un acte amb Arcadi Oliveras, portaveu del Procés Constituent, a les 20 hores al Casal de Centre.

http://www.elbruguers.cat/index.php/politica/7302-candidatura-de-gent-de-gava.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*